Vegereseptit.fi on avattu – parhaat vegereseptit jakoon!

31.1.2019

Vegereseptit.fi on uusi sivusto, jolle tullaan lisäämään vegaanisia reseptejä eli vegereseptejä.

Tavoitteenamme on kehittää palvelu, jonka avulla parhaiden vegereseptien löytäminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Löydä parhaat vegereseptit

Parhaiden vegereseptien löytäminen voi monesti olla yllättävän hankalaa. Julkaisemiamme reseptejä onkin mahdollista arvioida ja kommentoida. Näin käyttäjien mielestä parhaat vegereseptit löytyvät helposti.

Myös resepteissä on tarkoitus kiinnittää erityistä huomiota yksinkertaisuuteen, jotta mahdollisimman moni innostuisi kokeilemaan vegeruokia.

Tarkoituksenamme ei missään nimessä ole tuputtaa vegaaniuden ilosanomaa kenellekkään, vaan ainoastaan tarjota vaihtoehtoja esimerkiksi arkiruokareseptien löytämiseen.

Vietät sitten lihatonta lokakuuta, olet intohimoinen vegaani tai haluat vain kokeilla reseptejä mielenkiinnosta, toivottavasti Vegereseptit.fi auttaa sinua löytämään hyviä reseptejä.

On myös mahdollista, että sivulle tulee osio vegaanituotteille. Sinne lisättäisiin esimerkiksi uusia kauppoihin tulleita vegaanituotteita, joista käyttäjät voivat jakaa kokemuksia.

Käyttäjien omille resepteille tulee myös mahdollisesti oma osionsa. Lisäksi rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä reseptejä omiin suosikkeihin.


Kirjoita kommentti, jos sinulla on jotain ajatuksia siitä minkälaisia ominaisuuksia haluaisit sivulla olevan.

Ei kommentteja