Vegaaniset pinaattiletut (tai pinaattilätyt) ovat erinomaista arkiruokaa, sillä ne valmistuvat nopeasti, eikä raaka-aineitakaan liikaa ole. Lisäksi pinaattiletut ovat terveellisempiä, mutta vähintään yhtä herkullisia kuin perinteiset letut.
Jauhoina voit käyttää vehnä- ja grahamjauhoja. Voit myös käyttää pelkästään vehnäjauhoja. Kauramaidon sijaan voit käyttää myös muuta kasvimaitoa, kuten soijamaitoa.
Pinaattilettujen kanssa sopii maun mukaan vaikkapa puolukkahillo tai porkkanaraaste.
Monien mielestä pinaattiletut ovat yksi parhaista vegeresepteistä. Joko sinä olet kokeillut niitä?
150 g | Pakastepinaattia | |
1 ½ dl | Vehnäjauhoja | |
1 dl | Grahamjauhoja | |
1 dl | Kaurahiutaleita | |
5 dl | Kaurajuomaa | |
1 tl | Leivinjauhetta | |
1 tl | Suolaa | |
¼ tl | Valkopippuria | |
2 tl | Öljyä | |
Voita tai margariinia paistamiseen |
Ei kommentteja